petak, 20. svibnja 2011.

Beauty Art kao partner

BEAUTY ART je tvrtka u ekspanziji osnovana 2000. god. pod imenom "Inter Group".
Novo ime nastalo je 2006. god. radi kvalitetnijeg povezivanja s djelatnostima kojima se bavimo. Velikim koracima osvajamo Hrvatsko tržište, te isto tako Bosansko-Hercegovačko i Srpsko, naravno, zahvaljujući brzoj i profesionalnoj usluzi našeg educiranog osoblja, te širokom spektru ponude.
Zastupnici smo velikog broja velikih inozemnih firmi za istočnu europu (Mp Hair, Giambertone extension, Xtro...) te imamo i naš vlastiti brend BEAUTY ART nails.
Osnivateljica tvrtke je mlada i dinamična Davorka Križević, iz Splita, sa višegodišnjim radnim iskustvom u inozemstvu koje je aplicirala u ovu tvrtku.
Već dugi niz godina opskrbljujemo naše drage kupce EXTENZIJAMA, PERIKAMA, TOUPEIMA, RAZNIM PROIZVODIMA ZA NJEGU KOSE I TIJELA...
Ukratko, kod nas mogu pronaći čitav spektar REPROMATERIJALA, OPREME I PREPARATA za svakidašnji rad u BEAUTY SALONU.
Sjedište nam je u Splitu, a osim široke ponude koja danas broji više od tisuću artikala nudimo i mogućnost PROFESIONALNOG USAVRŠAVANJA i EDUKACIJE za frizere i kozmetičare, te uskoro ( 2011.god.) planiramo i otvaranje prve privatne srednje frizersko-kozmetičke škole licencirane od strane RH.
U skoroj budućnosti slijedi i otvaranje novih prodajno-izložbenih centara BEAUTY ART u lijepoj našoj te konstantno radimo na širenju ponude naših artikala.

Stoga, suradnja s nama ključ je Vašeg profesionalnog uspjeha!

Nema komentara:

Objavi komentar